Eläinlääkäriasema Teravet Oy

Eläinlääkäriasema Teravet Oy


Eläinlääkärin nimi: Eläinlääkäriasema Teravet Oy
Osoite: Kavallinpelto 3, 02710 Espoo
Puhelinnumero: 0104202000
Kotisivut: www.elainlaakaritalo.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 3, keskiarvo: 3,33 / 5)
Ladataan...
4 arvostelua

  Veera

  Sain hyvää palvelua 🙂

  Ari

  Älkää ihmeessä käyttäkö tätä asemaa. Ensin asiakasta syyllistetään hyvin tympeään sävyyn. Sitten laskutetaan ryöstöhintoja. Kohtuutonta niille joilla ei ole lemmikilleen vakuutusta. Emme suosittele.

  Pirjo

  Järkyttävä kokemus Teravetissö muutamien vuosien takaa kissan lopettamisesta: Ensin lääkäri (nainen) syyllisti siitä, etten halunnut pitää hyvin sairasta vanhempaa kissaa elossa (hammassyöpymätauti, diabetes ja sydänvika) ja sen jälkeen lopetus tapahtui niin, että lääkäri antoi kissalle jotain ”rauhoittavaa”. Kissa sai kauheita kramppeja ja silmät pullistuivat pakokauhuisena päästä. Jouduin pitämään täysillä kouristelevasta kissasta kiinni. Tällainen kuulemma täysin normaalia eikä kissa muka tuntenut mitään. Ei se kyllä siltä näyttänyt! Hetken päästä siitä vasta annettiin armon piikki. En tiedä kostiko lääkäri sen, että halusin lopettaa kissan, mutta siltä se on jälkikäteen tuntunut. Se ei todellakaan ollut mielestäni normaali kokemus eläimen lopettamisesta. En enää ikinä tule käyttämään tätä paikkaa enkä voi suositella sitä, vaan päin vastoin.

  Kokemus oli niin traumaattinen, että se vieläkin painaa ja siksi päätin kirjoittaa tämän arvostelun vielä näin vuosien jälkeen kun asia tuli taas kerran mieleeni.

  Nolla tähteä.

  Ilkka

  Tässä paikassa eläinlääkärit ovat julmia lemmikkejä kohtaan ja välittävät vain rahasta. Aivan kauheat kokemukset tästä paikasta. En enää koskaan mene tähän paikkaan enää. Hävetkää Eläinlääkäritalon lääkärit!

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista